Передплата 2024 «Добра кухня»

Фракція "Голос" обрала собі нового керівника у парламенті

  • 29.12.2020, 10:10
  • 673

Раніше головою фракції "Голос" був Сергій Рахманін

У парламентської фракції «Голос» — новий голова. Ним стає Ярослав Железняк. Рішення про ротацію керівництва політсила ухвалила на засіданні в понеділок, 28 грудня, повідомляє 5 канал.

Железняк написав у телеграмі, що його заступником стане однопартієць Роман Костенко. Повноваження набудуть чинності після офіційного оголошення на засіданні Верховної Ради.

«Новий рік починаю з нових викликів. Щойно колеги з (фракції — ред.) „Голос“ обрали мене новим головою нашої фракції, а Романа Костенка заступником. Заразом підтвердили максимальну демократичність партії», — повідомив Железняк.

Раніше головою фракції «Голос» був Сергій Рахманін. Він зауважує, що ротація керівництва є нормальним явищем і це необхідний процес для молодої політичної сили.

Читайте також: «Не можемо формувати коаліцію зі «Слугою народу» і «Голосом», бо «Голос» позиціонував себе як опозиція до нас«

«Тепер у наступному році планую працювати так, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії Верховної Ради, але й найефективнішим для нашої команди», — зазначив Железняк.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Верховна Рада зареєструвала депутата від «Голосу» Андрія Шараскіна, який замінив у парламенті Святослава Вакарчука.

Схожі новини