Передплата 2024 «Добрий господар»

2021-й буде спокійнішим: гороскоп

  • 30.12.2020, 21:00
  • 950

2021 рік - наступний після важкого високосного, має бути значно спокій­нішим для всіх знаків

У першій поло­вині зірки обіцяють продуктивність, яку важливо не розгубити в другій частині року. Працювати доведеться і над стосунками з партнерами по бізнесу та рідними. Головне, що все «посаджене» в рік Білого Металевого Бика принесе плоди і повернеться у подвоєному вигляді.

А ось любов Бика до консерватизму і бажання не впускати зміни у своє життя можуть нашкодити ідеям, які розвиватимуться у новому році. Тому варто більше прислухатися до інтуї­ції і шукати оптимальний шлях.

ОВЕН. Вам заступництво за­безпечено, але це не означає, що рік буде спокійний і безтур­ботний. Доленосними стануть січень, серпень і грудень, ймовірні пози­тивні або негативні зміни у фінансах, не­рухомості, кар’єрі.

У першій половині року ви заощаджу­ватимете на всьому, але в другій половині матеріальне становище значно покра­щиться. Сприятливий час для переходу на нову роботу, старту нових проєктів, твор­чих удач. Найсприятливіший період року почнеться восени. Самотні Овни мають шанси зустріти супутника життя, причому в дуже неромантичному місці — на тренін­гах, семінарах, конференціях або освітніх курсах.

ТЕЛЕЦЬ. Багатьом пощас­тить. Варто розвивати ті союзи, які утворилися минулого року. Вірогідні прориви у сфері фінан­сів, стрімка зміна роботи і переїзди. Осо­бливо з червня по жовтень.

Знайомства в цей рік дуже кармічні і корисні. Вони можуть зіграти вирішальну роль у кар’єрі. Буде безліч шансів поліп­шити фінансове становище. Ви захочете почати свій бізнес або інвестувати у який-небудь проєкт.

Смуга складнощів в особистих стосун­ках можлива восени — з 9 жовтня по 1 лис­топада. Непростим періодом року може виявитися кінець жовтня і листопад. У цей час варто прислухатися до порад тих, хто досвідченіший, кому ви довіряєте.

БЛИЗНЮКИ. Ваша енерге­тика набиратиме нових обертів. Новими проєктами займатися буде вкрай складно, оскільки не­закінчені старі стосунки або справи ви­магатимуть постійної уваги, особливо на початку року.

Можуть виникнути труднощі в роман­тичних або сімейних взаєминах, переду­сім, через матеріальні і побутові пробле­ми.

Часом підвищеної активності, коли можна вирватися в лідери, стануть квітень і перша половина травня. Хороші періоди для реалізації задуманого — з 9 червня по 3 липня, а також з 15 вересня по 8 жовтня. Вдалий час для спільної роботи настане з 5 жовтня по 19 листопада. Для успіху в кар’єрі на початку другої половини року необхідна не лише матеріальна, а й мо­ральна підтримка спонсорів, друзів і колег.

РАК. Вже на початку року можливі великі зміни в житті. Не варто забувати про свої минулі досягнення та успіхи. Проявіть їх на новому рівні. Втім, доведеться не лише завершувати старі справи, а й займати­ся довгостроковими планами, питання­ми фінансового характеру, а також про­блемами, спричиненими невиконанням зобов’язань кимось із друзів чи партнерів. У січні і липні вірогідні зміни у кар’єрі або стосунках, які матимуть вплив на багато років вперед. Вони закінчать один і по­чнуть інший тривалий етап у житті. Періо­дом інтенсивної роботи і можливих пере­шкод стануть друга половина травня та червень.

ЛЕВ. Загалом рік має минути спокійніше, щасливіше і яскра­віше, ніж минулий. З’являться нові шанси підвищити рівень життя. Можна очікувати щасливих подій у родині, планувати далекі поїздки, розра­ховувати на удачу в зарубіжних контактах.

Рік буде ознаменований безліччю поїз­док, спілкуванням і налагодженням нових взаємин, зв’язків і знайомств. Життя по­ступово стане менш напруженим: великі витрати, кредити, неприємності мають залишитися в минулому.

Восени можуть запропонувати цікаву, прибуткову роботу. Не відмовляйтеся, адже це напрацювання на майбутнє, при­чому в матеріальному плані дуже вагоме.

ДІВА. Найвдаліший час для професійних успіхів і досягнень мети, хоча до другої половини року приймати важливих рішень, пов’язаних з роботою, не варто.

Будуть несподівані заробітки, але рік зажадає максимально дбайливого став­лення до матеріальних цінностей. Мож­ливі часті поїздки і навіть переїзд в інше місто, країну.

Після весни більше можливостей при­несуть нові зв’язки, нові взаємини будуть стійкішими. Не беріться за надто амбітні проєкти, у цей час у вас буде тенденція переоцінювати свої сили і недооцінювати перешкоди і ризики.

Найскладніші місяці припадають на лютий, березень, кінець червня, липень і початок серпня, кінця жовтня і листопад. Працюйте невеликими порціями, але ре­гулярно, і вже до зими ви зможете побачи­ти плоди своєї копіткої праці. Вас очікують визнання і нові привабливі перспективи.

ТЕРЕЗИ. Впродовж першої половини року ви можете пе­реглянути особисті взаємини і звичні цінності. Слід зосередити­ся на кар’єрних досягненнях. Докладені зусилля окупляться в майбутньому. Також бажано утриматися від великих покупок і угод, особливо в першій половині року, щоб не залишитися без заощаджень.

Чимало проблем, що хвилювали вас тривалий час, зникнуть або стануть незна­чними. Це хороший період як для занять творчістю, так і для кар’єрного зростання, відкриття власної справи, поїздок і укла­дання угод. У січні і липні вірогідні доле­носні зміни. Доведеться віддавати борги, займатися питаннями житла, нерухомості. Найяскравіший і найщасливіший період очікується в другій половині року, коли ві­рогідні весілля, романи, яскравий відпо­чинок.

СКОРПІОН. Цей рік — плац­дарм майбутніх перемог. Буде нелегко, але завзятістю і ста­ранням ви зможете утримати позиції і вирішити проблеми, відмовившись від звичного комфорту. Хо­роші бонуси можуть принести навчання, вивчення мов, реклама, видавнича діяль­ність. Частіше прислухайтеся до своєї ін­туїції і ніколи не йдіть проти власної волі. В особистому житті можливі інтриги, плітки, спокуси. Тому бережіть свої стосунки від сторонніх поглядів і вух.

СТРІЛЕЦЬ. Прийдешній рік має минути легше, краще і позитивніше. Вас очікують по­їздки, зростання доходів, спри­ятливі події, пов’язані з освітою, закордо­ном, друзями і покровителями. Можливі успіхи у сфері видавництва, освіти, міжна­родних і транспортних компаніях.

Найскладніші місяці — кінець лютого і березень, кінець червня. Це час серйоз­них збоїв, нервових ситуацій, професійних і особистих проблем.

Самотніх очікують любовні романи, які можуть перерости в щось більше і закін­читися весіллям. Ймовірне поповнення в сімействі.

КОЗЕРІГ. Ви можете позбу­тися проблем і перешкод, відчу­ти допомогу і оновлення у спра­вах. Підтримка може виходити від нових друзів, а також людей творчих і технічних професій. Багато планів реалізу­ються в середині року, але для цього до­ведеться потрудитися вже з перших днів нового року. Усі зміни в особистому житті підуть на користь. Самотні зможуть знайти сімейне щастя, а сімейних очікують бажані переїзди, великі придбання або довгоочі­куване поповнення.

ВОДОЛІЙ. Найбільш значу­щий рік для вас. Буде комфортно, хоча доведеться багато працюва­ти. Досить міцний характер до­поможе впоратися з проблемами і труд­нощами. З’являться нові люди з добрими намірами. Не потрібно відразу відкривати своє серце, але варто придивитися: у най­ближчі місяці в оточенні з’явиться той, хто змінить ваше життя. Не варто давати шанс колишнім партнерам.

Цей рік змусить відмовитися від ком­форту, звичного розпорядку життя, від­працьованих схем і усталених звичок. Ви сформуєте фінансовий фундамент на до­вгі роки.

РИБИ. Рік принесе шан­си і можливості, пов’язані з технічним прогресом, новою технікою, сучасними профе­сіями. Знадобиться вирішувати завдан­ня, пов’язані з нерухомістю, пенсією, здоров’ям, офіційними структурами.

У березні й листопаді можете нерву­вати через фінанси, роботу та здоров’я — у ці місяці не варто влаштовуватися на роботу, наймати нових співробітників, планувати операції або початок бізнесу. Хороший період для покупок і фінансо­вих дій — з 16 травня по 8 червня. Сер­пень і вересень мають стати місяцями найбільш активної роботи і потенційного лідерства. Вдалий період ділового парт­нерства очікується з 26 вересня по 20 листопада.

Схожі новини