Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Татарову не змогли обрати запобіжний захід через відсутність прокурорів

  • 28.12.2020, 15:15
  • 493

Вищий антикорупційний суд не зміг провести засідання щодо обрання запобіжного заходу заступнику голови офісу президента Олегу Татарову, оскільки на засідання не з’явилися прокурори

Про це повідомляє УП.

Суддя переніс засідання на 30 грудня. Татаров із адвокатами погодилися на цю дату.

Під стінами перебувають близько сотні активістів із вимогою притягнути Татарова до відповідальності.

У НАБУ заявили, що рішення про передачу кримінального провадження щодо заступника голови О П Олега Татарова ухвалене втаємничено, без консультацій із бюро та САП.

Читайте також: «Татаров — людина Януковича і Захарченка. На його захист був дзвінок не з України…«

Нагадаємо, 1 грудня стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Справа стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

18 грудня стало відомо, що в.о. голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову.

Згодом Національне антикорупційне бюро підтвердило інформацію про вручення слідчими прокурорами САП підозри заступнику голови ОПУ Олегу Татарову у справі квартир для Нацгвардії.

Однак детективи НАБУ та прокурори САП вручили підозру Татарову заочно: їх не пустили до Офісу президента для процедури.

21 грудня заступник голови Офісу президента Олег Татаров у супроводі адвокатів прийшов для вручення йому підозри до Національного антикорупційного бюро. Також Татаров подав заяву щодо припинення власних повноважень на посаді.

22 грудня у Спеціальній антикорупційній прокуратурі розповіли, що вимагатимуть заставу в розмірі 10 млн. грн. для Татарова у справі квартир для Нацгвардії.

Схожі новини