Передплата 2024 ВЗ

Кредобанк переміг у 2-х номінаціях Всеукраїнського конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності

  • 24.12.2020, 21:59
  • 593

Соціальна ініціатива «Читаймо з KredoBank» перемогла у номінації «Розвиток міст та громад» ХІ Всеукраїнського конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності від Центру «Розвитку Корпоративної Соціальної Відповідальності»

«Високі нагороди Всеукраїнського конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності засвідчили, що реалізована Кредобанком протягом двох років ініціатива „Читаймо з KredoBank“ є важливою та корисною для суспільства та відповідає Цілям сталого розвитку. Банк продовжить реалізувати корисні проєкти з підтримки вирішення найгостріших проблем та викликів для суспільства у рамках власної системної політики корпоративної соціальної відповідальності», — говорить директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Соціальна ініціатива «Читаймо разом з KredoBank» була започаткована у 2018 році. В її рамках було реалізовано низку заходів для популяризації читання, серед яких — підтримка видання книг, запровадження нового дизайну платіжних карт із зображеннями героїв популярної світової літератури, дитяча театральна вистава, поставлена працівниками банку та продемонстрована в рамках літнього фестивалю «Ніч у Львові», підтримка видання україномовної версії польської книги «Світ грошей», яка у доступній формі навчає дітей фінансової грамотності, а також озвучення працівниками банку дитячих казок австрійського письменника Ервіна Мозера. У 2019 році в рамках ініціативи банк став генеральним партнером Всеукраїнського фестивалю дитячого читання «Книгоманія», та організував у його рамках свій конкурс «Читаю з KredoBank — їду у Варшаву», переможець якого — учениця 7-го класу гімназії «Інтелект» з Дружківки Аліна Кульбачко отримала в подарунок поїздку до Варшави з візитом до найбільшого в Польщі наукового центру для дітей «Копернік».

Довідка:

АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Схожі новини