Передплата 2024 «Добра кухня»

Компанія «МДП» передала 3 кисневі концентратори до лікарень Мостиського району

  • 24.12.2020, 12:31
  • 894

Апарати розподілили між лікарнями м. Мостиська та м. Судова Вишня

Компанія «МДП» у рамках акції соціальної відповідальності бізнесу передала 3 кисневих концентратора до лікарень Мостиського району, де у подальшому планує створити універсальний транспортний термінал.

«Ще рік назад ніхто не міг припустити, що у світі вируватиме пандемія і ми усі будемо об’єднані єдиною метою — боротьбою з COVID-19. Ця боротьба триває досі — ми бачимо, що на порозі вже друга хвиля вірусу. Для нас дуже важливо мати можливість надавати допомогу медичним закладам там, де вона необхідна, і насамперед у регіонах нашої присутності. Це внесок компанії „МДП“ у запобігання поширенню коронавірусної інфекції та забезпечення соціальної стабільності в Мостиському районі», — заявив представник компанії «МДП» Степан Михайлович Цапар.

У Мостиській районній державній адміністрації було вирішено розподілити апарати між лікарнями району. Два концентратори надали Мостиській центральній лікарні, а один передали до лікарні Судової Вишні. Про це повідомив голова Мостиської РДА Любомир Теофільович Галів.

«Як голова адміністрації, я дякую, що такі люди до нас заходять. Уже попередньо заключено угоду з компанією про оренду землі, і кошти отримає ОТГ. І я радий, що інвестори заходять до нас, бо це будуть податки і робочі місця, і це перший крок інвестора», — додав він.

Представник Мостиської центральної лікарні зазначив, що таке обладнання нагально потрібне у закладі: «Від імені медичної спільноти звертаюся до вас з вдячністю, бо це великий і необхідний подарунок. Бо дійсно у нас є киснево залежні пацієнти, це для нас буде великий внесок у лікування і ми щиро дякуємо».

Нагадаємо, наразі в Україні та світі триває пандемія коронавірусу. У зв’язку з тривалим зростанням кількості хворих Уряд прийняв рішення запровадити карантинні заходи в Україні з 8 по 24 січня.

Схожі новини