Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві головна ялинка – як у Москві...

Не щастить головному атрибуту новорічного свята в українській столиці. Тільки-но вляглися емоції через вершок-капелюх на ялинці, яку встановили на Софійському майдані 19 грудня, як спалахнули нові пристрасті

Багатьом нашим громадянам розло­га ялинка у центрі Києва дуже нагадала «йолку», яку росіяни торік встановили на Манежній площі у Москві. Дехто припустив, що обидва святкові проєкти — справа одних і тих же рук. «Яка різниця?! — іронізували у соцмережах одні дотепники. — У Зеленського комплекси. Усе повинно бути, як у Москві. Він її вважає столи­цею, а Путіна своїм президентом».

Колаж з відкритих джерел
Колаж з відкритих джерел

«Один дизайнер для всіх старався? Чи вони все в одного скопіювали?» — зазначали інші. «Ось на фото зверху Москва-2019 року, знизу — Київ-2020. Доношуємо за ними, — саркастично зазначає Ігор Чичкан. — Хоча… #яка різниця?»

Утім, багато хто з респондентів радить «не роз­ганяти зраду». Мовляв, ялинки аналогічного із київським «фасоном» були і раніше — у Полтаві (2018 рік), у Вільнюсі (2016 рік), у Маріуполі (2019 р.).

Схожі новини