Передплата 2024 ВЗ

"Поки що - фальцет": Таран прокоментував свою можливу відставку

  • 23.12.2020, 15:35
  • 638

Міністр оборони Андрій Таран відреагував на заяви окремих політиків щодо начебто висловлення йому недовіри комітетом національної безпеки, оборони та розвідки. Очільник оборонного відомства натякнув, що йти у відставку не збирається

Його лаконічну заяву опублікувала в середу, 23 грудня, пресслужба МОУ, поширивши при цьому допис голови комітету Олександра Завітневича про те, що інформація про висловлення Тарану недовіри комітетом не відповідає дійсності.

«Я першим поінформую суспільство, якщо настане час відкривати „третій конверт“. Поки що — фальцет», — цитує Тарана його пресслужба.

Слово «фальцет» пізніше виправили на «фальшстарт», однак запопадливі журналісти вже встигли зробити скрін із кумедною обмовкою.

Читайте також: Міністр оборони Таран нагородив Вілкула. Приготуватися Медведчуку?

Нагадаємо, 23 грудня голова фракції «Голос» Сергій Рахманін повідомив, що парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки висловив недовіру міністрові оборони Андрію Тарану та направив відповідний лист президенту України.

Втім голова комітету Олександр Завітневич цю інформацію заперечив. Спростувала її і голова підкомітету з держбезпеки та оборони комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук.

Схожі новини