Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Прикрашаємо будинок до Нового року: п’ять інтер'єрних рішень

  • 22.12.2020, 20:10
  • 1 017

Прикрасити оселю можна не витрачаючи шалених коштів

Cвої рекомендації нам дадуть провідні дизайнери та декоратори Першого міжнародного форуму «Дизайн із Сенсом», передає tochka.net.

Вікна

Декор вікон чудовий тим, що буде радувати не тільки домашніх, але й перехожих (якщо, звичайно, ти не живеш на верхніх поверхах). Використовуй новорічні вогники, наклей на вікна сніжинки, розстав свічки і ліхтарики. До речі, красиво зробити сніжинки можна за допомогою штучного снігу і трафарету — виходить справжнє сніжне диво.

Текстиль

Декоративні подушки та пледи, постільна білизна, рушники у ванній і на кухні, скатертина і серветки змінюються текстилем з різдвяними принтами. Ти можеш піти далі і замінити халати, покривала, штори, фартухи, капці інші дрібні деталі. Повір, у всіх скептиків в такій атмосфері з'явиться те саме дитяче очікування свята.

Декор

Природні мотиви, популярні в сучасному дизайні, актуальні і для прикраси квартири до Нового року. Бюджетні і красиві варіанти екодекору: шишки, декоративні квіти, різдвяні вінки та букети ялинових гілок, яблука, ялинкові іграшки. А квіткові горщики можеш прибрати в новорічні кашпо.

Декорування стелі

Якщо в квартирі не вистачає місця для новорічного декору (це особливо популярна проблема в квартирах-студіях), то можна прикрасити стелю. В цьому році скандинавські інтер'єри запустили тренд на великі світні картонні зірки різних форм і забарвлень. Вони допоможуть створити різдвяну казку і заощадять простір в квартирі.

Ялинка

Ялина, традиційний символ зимових свят, в сучасному дизайні часто виглядає не зовсім звично і може бути зроблена з найнесподіваніших предметів. Але від цього вона нітрохи не втрачає своєї чарівності. Головне вибирати витончені мінімалістичні композиції і подбати про екологічність цього рішення. Якщо стандартна ялинка в будь-якому вигляді зовсім набридла, але хочеться саме зелені, то варто підглянути ідеї католицького різдвяного декору. Місце ялинки в будинку може зайняти благородна омела або пуансетія (різдвяна зірка).

Схожі новини