Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львівській обласній раді розпочалась «бюджетна» сесія (наживо)

  • 22.12.2020, 10:30
  • 681

Минулого тижня проєкт бюджету був обговорений у 15-ти постійних депутатських комісіях обласної ради та на громадських обговореннях

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак повідомила у соціальній мережі, що 22 грудня — «бюджетна» сесія Львівської обласної ради.

«Разом з депутатами на президії погодили порядок денний сесії, на якій плануємо також заслухати та затвердити низку обласних цільових програм, регламент Львівської обласної ради, структуру та чисельність виконавчого апарату та кошторис видатків на утримання на 2021 рік. Це буде остання сесія у цьому році. Львівщина матиме збалансований бюджет, а після нового року ретельно попрацюємо з обласними програмами і винесемо їх на розгляд наступних сесій», — написала Ірина Гримак.

Голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт зауважив: «Проєкт обласного бюджету в порівняні з минулим роком не зазнав суттєвих змін. Депутатський корпус ставить завдання закласти точки економічного зросту, а також зберегти здобутки, зокрема, підтримку культурних проєктів. Спільними зусиллями з Львівською ОДА, я сподіваюсь, нам це вдасться реалізувати.

Звертаю увагу, що місцеві бюджети, зокрема, й обласний, можуть в 2021 році отримати додаткові надходження коштом державних субвенцій:

  • на боротьбу з наслідками Covid-19 для навчального процесу середніх загальноосвітніх шкіл;
  • на реалізацію заходів щодо забезпечення широкосмугового доступу до інтернету в сільській місцевості;
  • на рівний доступ до закладів культури загальнодержавного значення.

Схожі новини