Передплата 2024 ВЗ

У Петербурзі вбили вченого, який розробляв вакцину від коронавірусу - ЗМІ

  • 21.12.2020, 19:10
  • 1 131

45-річний чоловік випав з вікна 14-го поверху, Олександр Каганський був в спідній білизні і з ножовим пораненням, його знайшли випадкові очевидці

У Петербурзі порушили кримінальну справу про вбивство вченого-біолога Олександра Каганського. Ймовірного вбивцю затримали. Про це передає Укрінформ з посиланням на Інтерфакс.

«Як повідомляє у неділю пресслужба управління СКР по північній столиці, після виявлення в Калінінському районі міста тіла 45-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті порушено справу про вбивство. Слідчі підозрюють у скоєнні злочину 45-річного місцевого жителя. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і пред'явлення звинувачення «, — йдеться в повідомленні.

У неділю стало відомо, що напередодні вдень у дворі 16-поверхового будинку на вулиці Замшина виявили тіло чоловіка в спідній білизні. Як було встановлено пізніше, він випав з 14-го поверху. Ім'я загиблого — Олександр Каганський. За попередніми даними, незадовго до трагедії між Каганським та його знайомим, в гостях у якого він перебував, стався конфлікт.

За інформацією ЗМІ, Каганський був біологом зі світовим ім'ям. Він працював у лабораторіях Петербурга, Вашингтона, Единбурга, очолював Центр геномної і регенеративної медицини Далекосхідного Федерального університету у Владивостоці. Поряд з іншими дослідженнями Каганський займався пошуком ліків проти раку.

Схожі новини