Передплата 2024 ВЗ

В Ізраїлі планують закрити аеропорт

  • 21.12.2020, 16:50
  • 546

Під час відкриття кабінету коронавірусу, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаніягу заявив про необхідність закрити аеропорт Бен-Гуріон

Прем'єр Біньямін Нетаніягу сказав: «Я маю намір закрити повітряне сполучення якомога швидше — як це було зроблено під час „першої хвилі“. Громадяни іноземних держав не зможуть в'їжджати в країну. Мутація поширюється по всьому світу, і необхідно зрозуміти, що це означає. Наша мета — зберегти здоров'я наших громадян. Моя пропозиція: іноземці не зможуть в'їжджати в нашу державу», — про це пише Мignews.

Прем'єр-міністр також запропонував, щоб кожен громадянин Ізраїлю, що приземлився в Ізраїлі через 48 годин після прийняття рішення був розміщений на примусовий карантин в коронавірусному готелі. Це нагадує пропозицію міністра транспорту Мірі Регев, яка стверджує, що вже досягла відповідних домовленостей з міністром охорони здоров'я Юлі Едельштейном і міністром закордонних справ Габі Ашкеназі.

Звільнення від карантину отримають тільки туристи, які повертаються із «зелених держав» — Дубаї і Сейшельських островів, за умови, що негайно після прильоту здадуть тест на коронавірус і самоізолюються на домашній карантин на 4 дні до отримання результатів.

Ті, хто повернеться через 48 годин після прийняття рішення уряду, повинні будуть провести карантин в готелі. Така політика триватиме протягом двох тижнів.

Схожі новини