Передплата 2024 «Добрий господар»

За один день в Ізраїлі були вакциновані 10 тисяч медпрацівників

  • 21.12.2020, 14:30
  • 601

За даними міністерства охорони здоров'я, всього за один день, 20 грудня, 10 тисяч медпрацівників були вакциновані від коронавірусу в рамках кампанії вакцинації «Підстав плече»

Серед щеплених лікарів — 92-річна Віра Радуш, фахівець з лікування наркозалежності в лікарні «Іхілов». Вона є найстаршим лікарем в Ізраїлі, пишуть Деталі.

Відсьогодні вакцину можуть отримати також люди у віці 60 років і старше. Найближчими днями дані про кількість щоденних вакцинацій будуть публікувати на вебсайті МОЗ.

Міністр охорони здоров'я Юлій Едельштейн заявив: «Лікарняні каси справляються зі своїм завданням. Завдяки підготовці лікарняних кас тільки в перший день були вакциновані 10 тисяч медичних працівників. 200 тисяч людей записані на вакцинацію. Найближчими днями ми збільшимо темп. Я закликаю всіх, кому за 60: приходьте і зробіть щеплення, це єдиний спосіб боротися з коронавірусом».

Генеральний директор міністерства охорони здоров'я, професор Хезі Леві, сказав: «Я радий повідомити, що в перший день кампанії „Підстав плече“ медперсонал по всій країні активно відгукнувся. Для мене важливо підкреслити — ми всіх вакцинуємо, і турбуватися нема про що. Операція просувається, і є атмосфера того, що ми наближаємося до кінця епідемії. Але не можна впадати в безтурботність, важливо продовжувати слідувати інструкціям».

Схожі новини