Передплата 2024 «Добра кухня»

Підозра Татарову: в ОПУ пояснили, чому заблокували вхід для працівників НАБУ

  • 19.12.2020, 10:35
  • 642

В Офісі президента кажуть, що не пустили представників Національного антикорупційного бюро вручити підозру заступнику керівника ОП Олегу Татарову, оскільки прохання правоохоронців нібито було незаконним

Про це повідомляє радник керівника О П Михайло Подоляк в коментарі «Українській правді».

«Насамперед пропоную нам дотримуватися коректних формулювань. Тому що є юридична складова, а є традиційні спроби політичних спекуляцій. На жаль, переважна більшість сьогоднішніх інформаційних повідомлень, в яких згадується Олег Татаров, знову спираються на «неназвані джерела» і пропонують нам довільні трактування подій. Це неправильно і некоректно.

Насправді, наразі в Офісу президента немає інформації про те, що з Татаровим проводилися якісь процесуальні або слідчі дії. Немає також офіційної інформації і про те, що Татарову належним чином вручена підозра. Так, безумовно, ми знаємо про наявність у співробітників НАБУ певного роду питань до Олега Юрійовича, що стосуються того періоду його роботи, який не має відношення до його нинішніх посадових функцій. Проте, ще раз підкреслюємо, що належних процесуальних дій здійснено не було. Пан Татаров працює у звичайному режимі.

Треба сказати, що співробітники НАБУ дійсно сьогодні відвідували Офіс президента. Але оскільки їх прохання точно виходили за межі законних процедур, їм було відмовлено в доступі до приміщень Офісу президента".

Читайте також: Санкцій на моє затримання ніхто не давав, — Татаров

Нагадаємо, В.о. керівника САП Максим Грищук підписав підозру Татарову. Її планували вручити 18 грудня.

Детективи НАБУ також отримали право на затримання Татарова і проведення обшуків в Офісі президента і за місцем проживання Татарова.

Представники САП та НАБУ прийшли в ОПУ і повідомили про підозру Татарову.

Схожі новини