Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Керівництво САП підписало підозру Татарову, - ЗМІ

  • 18.12.2020, 15:55
  • 624

Виконуючий обов'язки глави Спеціальної антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналіст Юрій Бутусов.

«Детективи НАБУ отримали право на затримання Татарова і проведення обшуків в Офісі президента і за місцем проживання Татарова», — пише Бутусов.

Він додав, що затримання при врученні підозри не передбачається, оскільки подальші процесуальні дії будуть після вручення підозри.

«Першу підозру Татарову було виписано 1 грудня прокурором САП Романом Симківим, однак вручення було зірвано, оскільки за кілька годин Симків був позбавлений доступу до справи в електронному реєстрі рішенням генерального прокурора», — додав Бутусов.

Читайте також: Татаров хоче судитися з очільником НАБУ

1 грудня Юрій Бутусов в соцмережі повідомив, що колишній народний депутат і керівник «Укрбуду» Максим Микитась дав викривальні показання на заступника голови О П Олега Татарова у справі щодо махінацій з квартирами для Нацгвардії.

Микитась нібито повідомив слідству, що Татаров під час роботи в «Укрбуд» підкупив експерта МВС Костянтина Дубоноса, щоб він фальсифікував експертизу на користь компанії.

Також журналіст написав, що НАБУ підготувало підозра заступнику глави О П Олегу Татарову, проте суддя ВАКС Мойсак нібито заблокував вручення повідомлення про підозру.

Водночас у ВАКС заявили, що Вищий антикорупційний суд не отримував клопотання про надання дозволу про затримання заступника голови Офісу президента Олега Татарова.

Схожі новини