Передплата 2024 ВЗ

Хто зіграє у приквелі до "Гри престолів": назвали імена

  • 16.12.2020, 20:35
  • 675

Вже у 2022 році кіномани зможуть переглянути серіал "Будинок дракона", який стане приквелом до знаменитої "Гри престолів". Наразі ж представники НВО розсекретили імена ще трьох акторів, які зіграють у стрічці головні ролі

Про це повідомляє 24 канал.

Все менше часу залишається до старту зйомок «Будинку дракона», відтак HBO майстерно підігріває цікавість публіки до майбутнього проєкту. Днями кінокомпанія вирішила розсекретити імена акторів, які отримали головні ролі у стрічці. Жоден із зірок «Гри престолів» не потрапив до цього списку.

Так, Олівія Кук перевтілиться в Алісенту Гайтавер. У книзі ця героїня відіграє особливу роль у сюжеті. Алісента зростала поряд із королем, а тому володіє аристократичними манерами та політичним баченням.

Актриса Емма Д'Арсі приміряє образ принцеси Рейнір Таргарієн. Саме вона мала стати першою жінкою-королевою Вестероса. Ця героїня добре відома глядачам, адже вона з Алісентою були головними особами у знаменитій війні, яку назвали «Танець дракона».

Водночас на роль молодшого брата короля Візеріса — принца Деймона Таргарієна — запросили знаменитого британця Метта Сміта. Актор вже зумів прославитись завдяки гучним проєктам, серед яких — серіал «Корона». А от у Візеріса Таргарієна перевтілиться Педді Консідайн. Про це представники HBO оголосили ще у жовтні 2020 року.

«Будинок дракона»: перші деталі сюжету

Перші чутки про зйомки приквелу до «Гри престолів» поширились ще у 2019 році. Та тільки через рік обговорень у мережі представники компанії HBO підтвердили інформацію, зазначивши, що проєкт вийде на стрімінговій платформі із назвою «Будинок дракона».

Сюжет серіалу заснований на книзі Джорджа Мартіна «Пісня льоду й полум'я», в якій розповідається про таємниці родини Таргарієн та міжусобну боротьбу в межах палацу. Всі події розгортатимуться за 300 років до «Гри престолів», тому жодного актора саги не запросили на зйомки.

Схожі новини