Передплата 2024 «Добрий господар»

Термін подання заяв на виплати підприємцям продовжили

  • 16.12.2020, 17:55
  • 546

Термін прийому заяв на отримання одноразової допомоги малому бізнесу, який постраждав через пандемію COVID-19, продовжено до 31 грудня 2020 року

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду.

«Для того, щоб програмою могла скористатися максимальна кількість українців — близько одного мільйона, термін прийняття заяв на отримання допомоги було продовжено до 31 грудня 2020 року», — заявив прем'єр-міністр.

За даними Кабміну, станом на 16 грудня через портал та цифровий застосунок «Дія» було подано маже 140 тисяч заяв на отримання фінансової допомоги. Подати заяви необхідно до кінця місяця, адже в січні робота програми буде під питанням.

«Діяльність програми фінансової допомоги може бути тимчасово зупинена в січні через карантин та зимові канікули», — повідомив Шмигаль.

Читайте також: ФОПи можуть отримати виплати на дітей: що потрібно зробити

Крім того, прем'єр-міністр наголосив, що податкова служба продовжує діяльність програми компенсації єдиного соціального внеску для малого бізнесу, а центри зайнятості підтримують програму компенсації бізнесу часткової зайнятості.

«Ми зробили все можливе для того, щоб подача заявок за цими програмами була максимально простою та зручною», — підкреслив Шмигаль.

Схожі новини