Передплата 2024 ВЗ

Санта-Клаус приніс кепський дарунок у бельгійський будинок для літніх людей

  • 16.12.2020, 11:35
  • 714

У Бельгії, в муніципалітеті Мол (провінція Антверпен) десятки мешканців будинку для людей похилого віку захворіли COVID-19 після святкового візиту чоловіка в костюмі Санта-Клауса

Про це повідомляє NZ Herald.

Влада Мола почали розслідування після того, як десятки мешканців будинку для літніх людей Хемельрейк дали позитивний результат на COVID-19 після різдвяного візиту людини в костюмі Санта-Клауса. Незабаром після цього чоловік отримав позитивний результат на коронавірус, унаслідок чого влада почала перевіряти мешканців будинку.

Спочатку повідомлялося, що 45 пенсіонерів отримали позитивний результат, хоча фламандська телекомпанія VRT повідомляє, що загальна кількість хворих вже досягла 75, зокрема заразилися 14 співробітників.

Читайте також: Санта-Клаус має імунітет до коронавірусу, — ВООЗ

Мер міста Вім Кейерс розповів, що візит організували з найкращими намірами.

«Працівники установи розповіли, що всі співробітники і пенсіонери дотримувалися маскового режиму, але насправді це виявилося неправдою: спочатку вони сказали, що всі правила були дотримані, але потім на фото ти бачиш, що це не так», — каже Кейерс.

Раніше повідомлялося, що чотириденний з’їзд свінгерів в Новому Орлеані (США), який пройшов у листопаді, призвів до спалаху коронавірусу COVID-19.

Схожі новини