Передплата 2024 «Добра кухня»

Російські найманці 11 разів порушили режим "тиші"

  • 16.12.2020, 08:15
  • 485

15 грудня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Незважаючи на обстріли, українська армія втрат не зазнала

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Так, у передмісті Авдіївки зафіксували найбільше обстрілів — чотири. Найманці використовували автоматичні станкові та підствольні гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Поблизу Опитного та Водяного, що на Приазов’ї противник вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Окрім того, біля Шумів зафіксовано два порушення припинення вогню. На цьому напрямку противник неодноразово використовував як підствольні, так і автоматичні станкові гранатомети, і стрілецьку зброю.

«Вогневі провокації збройних формувань Російської Федерації не мали загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає», — запевнили у штабі.

Від початку поточної доби, 16 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного окупанти вели вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів.

Провокація противника не становила загрози для наших воїнів, вогонь у відповідь не відкривався. Бойових втрат та поранень немає.

Схожі новини