Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Слуга" під час засідання ВР обирав готель на шикарному курорті

  • 15.12.2020, 18:15
  • 665

Депутата від "Слуги народу" Валерія Колюха зловили в залі Верховної Ради на тому, як він бронював готель для майбутнього відпочинку. Серед варіантів була Домініканська Республіка й апартаменти за 6750 доларів

Це відбулося під час засідання парламенту 15 грудня, пише «Цензор.НЕТ» і публікує відповідні фото.

На кадрах видно листування парламентаря у телефоні. Йому написали, що бронювання в одному з готелів зросло до «6750 уже» (доларів, понад 187 тис. грн. — Ред.).

«Ого», — здивувався «слуга».

Очевидно, йшлося про п’ятизірковий готель «Catalonia Bavaro Beach» у Домініканській Республіці, адже посилання саме на нього скинули нардепу у месенджер.

«Валєра, вибираємо… Вам бронювати?.. Єгипет зростає теж», — написали йому, на що Колюх відповів «бронюйте».

Читайте також: «Слугу» Семінського вдруге спіймали на неприйнятному поводженні у Раді

Довідка: Валерій Колюх є главою підкомітету з питань науки та інновацій комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій. У парламент він пройшов в 92-му окрузі на Київщині.

Колюх має дві вищі освіти. Він закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка («Політологія») й аспірантуру на кафедрі політичних наук. Крім цього, опанував спеціальність «Правознавство» в Київському університеті права НАН України. «Слуга» є доктором політичних наук, професором кафедри політичних наук КНУ ім. Т. Шевченка.

Колюх був одним із 77 «слуг», які днями провалили голосування за земельну децентралізацію Зеленського. Йдеться про законопроєкт № 2194 щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції земельних відносин.

Схожі новини