Передплата 2024 ВЗ

5 ідей для приємних та недорогих подарунків колезі

  • 15.12.2020, 12:10
  • 1 465

Неважливо, працюєте ви у великій корпорації, маленькому офісі чи державній установі, у вас є колеги, з якими ви влаштовуєте корпоративи.

Підстав для цього більш ніж вдосталь — календарні свята, дні народження, маленькі перемоги команди (виконаний у листопаді річний план чи тисячний клієнт).

Але як же приємно, крім корпоративного подарунка та призу у конкурсі з вечірки, отримати щось від колеги. Навіть недорогий, але від душі подарунок є проявом дружби та поваги.

Та що дарувати, коли бюджет обмежений і які презенти доречні для вручення колегам-жінкам? Ми підготували 5 цікавих ідей.

Чехол на смартфон

Маєте на подарунок лише 200−300 гривень? Тоді рекомендуємо вибрати колезі чехол для телефона. Все, що вам потрібно знати, яку точно модель девайса має товаришка. «Сьогодні у продажу понад 30 000 чохлів на понад 500 моделей телефонів, ви дійсно знайдете потрібний», — розповіли представники одного з найбільших інтернет-магазинів мобільних аксесуарів Ecase. Можна підібрати фліп в улюбленому кольорі чи бампер у незвичному дизайні.

Календар на рік

Зараз у магазинах канцелярії та файних інста-крамничках продаються різні дизайнерські календарі. Кожен день на відривному аркуші має гарну ілюстрацію та мотиваційну фразу чи побажання. Як свідчить практика, більшість дівчат будуть у захваті від такого презенту. Так, він коштує дорожче за звичайний відривний з газетного паперу, але такий календар стане прикрасою робочого столу та точно не дасть забути, який сьогодні день.

Набір для манікюру

Якщо ви вправно робити покриття гель-лаком самостійно, а колега захоплюється вашими красивими нігтями, чому б не подарувати їй таку можливість? Зокрема, у вигляді стартового набору для манікюру, куди входить гель лак, лампа для сушіння та інші необхідні для нейл-дизайну речі. У випадку, коли товаришка вже має такий та полюбляє робити собі покриття, оберіть для неї набір кольорових гель-лаків з незвичайним ефектом.

«Блискітки та шиммери, слюда, металеві мікрочастинки, конфеті — усе це можна знайти у флакончику зі стійким кольоровим покриттям шелак», — додали експерти інтернет-магазину Naomi. Коштує така радість недорого — чудова ідея для подарунку.

Крем для рук

У продовження теми догляду за руками. У зимову пору року під час тривалого друку на клавіатурі відчувається сухість шкіри. Тому кожна жінка має на робочому місці у шухляді крем для рук. Та зазвичай це тюбик з мас-маркету, бо якісний коштовний крем залишається вдома. У вас є шанс приємно вразити колегу. Подаруйте їй маленький тюбик крему з професійної лінійки догляду за руками. Впевнені, це чудова ідея.

Подарунковий сертифікат на сеанс краси

Та щоб не дарувати щось попсове, типу «день у СПА», ми рекомендуємо прислухатися до розмов колеги. Впевнені, коли весь день перебуваєш поруч із людиною у кабінеті, дізнаєшся про її бажання та мрії.

Так от подаруйте сертифікат на заповітнішу процедуру, наприклад, професійний макіяж, ламінування вій чи щось подібне для підкреслення жіночої краси. Точно потрапите у яблучко!

Схожі новини