Передплата 2024 «Добра кухня»

Порно на контрольній: викладача "ЛП" відсторонили через "нову методику"

  • 15.12.2020, 15:55
  • 1 125

Викладача Національного університету "Львівська політехніка" Дмитра Зербіно, який показував студентам порно на контрольній, відсторонили

Як повідомляє hromadske з посиланням на керівника центру комунікацій вишу Наталю Павлишин, в університеті створили комісію, яка аналізуватиме дії викладача. Комісія працюватиме протягом тижня, на цей час Зербіно відсторонили від роботи. Рішення про долю викладача ухвалять після висновків комісії.

За словами Павлишин, ані раніше, ані зараз студенти та їхні батьки не зверталися з приводу такого інциденту.

«У нашому університеті діє студентський актив, тобто можливості для вирішення різних конфліктних ситуацій, якихось непорозумінь. Крім того, наше керівництво абсолютно відкрите до діалогу», — запевнили в пресслужбі.

Читайте також: В Одесі викладач розповідав студентам про те, що «Україну створили польські масони» (відео)

Сам викладач досі не прокоментував ситуацію. Зараз з ним працює комісія.

11 грудня випускниця Львівської політехніки Наталія Кіндратів розповіла hromadske, що викладач Дмитро Зербіно під час контрольної роботи показував студентам першого курсу Інституту комп’ютерних наук Львівської політехніки порнографію, яку назвав «релаксуючими зображеннями». За словами випускниці, викладач каже, що це «нова методика викладання». Повідомляється, що студентам ще не виповнилося 18 років.

Стаття 301 Кримінального кодексу передбачає відповідальність за «виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів». Мінімальна санкція статті передбачає штраф у розмірі 17−68 тисяч гривень, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Схожі новини