Передплата 2024 «Добрий господар»

Татко тижня: харків'янин потанцював на льоду з дитячим візком (відео)

  • 15.12.2020, 12:15
  • 740

Харківський тато на ковзанах вразив соцмережі, прогулюючись з дитиною у візочку біля власного будинку. Через ожеледицю на дорогах, він не розгубився і взув на прогулянку з дитиною ковзани

Відео за участю креативного татуся миттєво поширилося у соцмереж. Про це повідомляє Telegram-канал Харків 1654.

Зазначається, що тато, який вирішив прогулятися з дитиною, незважаючи на ожеледицю, є професійним хокеїстом. Дехто у коментарях назвав чоловіка «татком тижня». Та здебільшого містяни обурені, що тротуари геть не посипані, люди публікують фото та відео «безкоштовних ковзанок», не добираючи слів.

Читайте також: Чоловік станцював на відео своєї дочки, не підозрюючи, що це був дистанційний урок

Нагадаємо, у Харкові вулиці вкрилися шаром льоду через негоду. Ходити по кризі пішоходам доволі незручно, але дехто використовує цю ситуацію для розваги. Так, молоді батьки влаштували катання на льоду маленькій дитині у візку. Вони взули ковзани і прокотили доньку вкритим кригою Комсомольським озером.

Відео ковзання виклали у соцмережах. Дорослі по черзі промчали замерзлим озером на ковзанах, штовхаючи перед собою дитячий візок зі своєю маленькою донькою. Користувачі у соцмережах обговорили такі батьківські розваги. Деякі вважають такі дії небезпечними, оскільки лід будь-якої миті може проломитися, інші — що його товщина безпечна, і у цьому катанні немає нічого страшного.

Схожі новини