Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чоловік підпалив Новояворівський відділ поліції

  • 13.12.2020, 12:10
  • 669

Поліцейські затримали зловмисника

Інцидент трапився ввечері в суботу, 12 грудня — поліцейські отримали повідомлення про займання, що сталось у дільничному пункті поліції у місті Новояворівськ. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

«Працівники ДСНС погасили вогонь — внаслідок події були частково пошкоджені одне з вікон та підвіконня будівлі. Постраждалих внаслідок займання немає, дільничний пункт був зачинений», — йдеться у повідомленні поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, займання сталось внаслідок того, що невідомий чоловік розбив вікно та кинув у приміщення димову шашку.

Фото Нацполіції Львівщини
Фото Нацполіції Львівщини

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські протягом пів години встановили, що до вчинення злочину причетний 27-річний місцевий мешканець.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до десяти років.

Схожі новини