Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Маруся Звіробій приєдналася до партії "Європейська Солідарність"

  • 11.12.2020, 09:28
  • 817

Українська волонтерка, контрактниця ЗСУ, інструктор навчального центру Десантно-штурмових військ Маруся Звіробій (Олена Самбул) стане кандидаткою від партії «Європейська Солідарність» на довиборах народного депутата у 87-му окрузі на Івано-Франківщині

Про це стало відомо під час з’їзду партії. Як повідомив лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко, офіційно виборчий процес ще не стартував, однак кандидатуру Марусі підтримують і партійці, і волонтери, і ветеранське середовище.

«Я прошу підтримати Марусю. Відповідна підтримка є від ветеранських організацій, добровольців, які є в нашій команді, до мене надходять зараз численні пропозиції. Маруся публічно заявила про те, що вона вирішила офіційно оформити стосунки з партією і приєднатися до нашої славної когорти», — наголосив Петро Порошенко.

Маруся Звіробій у своєму виступі подякувала за довіру і зазначила, що готова стати до лав «парламентського спецназу» «Європейської Солідарності».

«Бути бійцем елітного підрозділу — це коли ти маєш мужність, впертість, ніколи не зупиняєшся і ніколи не відступаєш. Мені щастило з командирами. Першим командиром в цій війні був Дмитро Ярош, моя велика повага зберігається до сьогодні. Треба було дуже серйозно працювати, аби мати наступного елітного командира — і це був Михайло Забродський. Ви ж розумієте, що командувач ВДВ на той момент не пішов би на співпрацю, якби у мене не було серйозних здобутків. Тому це для мене є певним показником моєї роботи», — наголошує учасниця війни проти російської агресії.

«Для того, щоб досягти того, аби стояти тут, ще в одного елітного командира Петра Олексійовича Порошенка, треба було серйозно попрацювати ще і в Десантно-штурмових військах. Але це величезна школа. Для мене всі ці командири були серйозним прикладом», — зауважила Маруся Звіробій.

«Зараз я вимушена йти далі, тому що я не бачу іншого інструментарію, аби впливати на ситуацію, яка складається в державі. З „Правого Сектору“ я пішла в десантники, тому що це була можливість отримати більше ресурсів, навчити і опікуватися більшою кількістю бійців, виконати більше якісної роботи. Зараз моя мотивація аналогічна — я хочу зробити більше для цієї держави, мати більше ресурсів впливу. Оскільки я бачу своїх ворогів, ніколи не випускала їх зі свого фокусу», — зазначає волонтерка.

«Для мене велика честь приєднатися до політичних кіборгів, я є прихильницею і „Європейської Солідарності“, і „Справи Громад“, про що неодноразово казала. Так само для мене велика честь представити себе захисником Надвірнянщини. Батьківщина Степана Бандери — це велика честь, і я це усвідомлюю, але вважаю, що Степану Андрійовичу не буде за мене соромно. До того ж, там досить складний регіон, на який не кожен матиме мужність піти. Але НІХТО, КРІМ НАС! ЗАВЖДИ ПЕРШІ! І не було такого ворога, якого б ми злякалися. Тому я із задоволенням боротимуся за можливість опікуватися Надвірнянщиною і боронитиму державу на вищому рівні», — наголосила Маруся Звіробій.

Схожі новини