Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Деякі міністерства матимуть нових очільників - Шмигаль

  • 10.12.2020, 14:10
  • 565

Очільник уряду переконаний, що є низка міністерств, які потребують оновлення керівництва

Уряд наразі працює у складних умовах. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв'ю «Українській правді», передає канал 24.

«Є міністри, які також будуть звільнені. Я поважаю ту команду і людей, з якими я працюю. І навіть люди, з якими з тих чи інших причин приходиться прощатись, вони також викликають повагу», — додав Шмигаль.

За словами прем'єра, під час кризи некоректно «підставляти комусь підніжку» і говорити про звільнення. Проте є низка міністерств, які очевидно потребують оновлення керівників, щоб підвищити ефективність.

Крім того, прем'єр наголосив, що наразі ніхто не погоджував ніяких рішень про відставку міністрів, однак є варіанти.

«Або подавати це на наступному пленарному тижні, або вже в наступному році, бо зараз ми фактично маємо один пленарний тиждень до кінця року. Тобто або зараз, або вже в у будь-якому випадку в наступному році», — підсумував Шмигаль.

Раніше у ЗМІ вже була інформація, що деяких міністрів можуть звільнити. Зокрема, зауважували про ймовірну відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова, очільника Міноборони Андрія Тарана, глави Мінінфраструктури Владислава Криклія та міністра фінансів Сергія Марченка. Перед тим з посади звільнили очільницю Міненерго Ольгу Буславець.

Схожі новини