Передплата 2024 «Добрий господар»

Артем Мілевський гратиме за «Рух»?

Начебто обіцяв це Григорію Козловському...

Як повідомив Телеграм-канал «Динамо Київ Inside», навесні нападник брестського «Динамо», ексгравець збірної України Артем Мілевський виступатиме в Українській прем’єр-лізі — за львівський «Рух».

«Схоже, визначив­ся з клубом Ар­тем Мілевський, — написав Телеграм-канал „Динамо Київ Inside“. — За нашими даними, Григорію Козловському (президенту „Руху“. Авт.) вдалося пе­реконати Мілевського у не­обхідності плавного завер­шення кар’єри саме у його дітищі. Кілька років тому Артем дав таку обіцян­ку і має намір її дотрима­ти. Більше того, функції Мі­левського не обмежаться ігровими. За домовленіс­тю, після закінчення ігрової кар’єри Мілевський у тому ж „Русі“ почне роботу спор­тивним директором. Пла­ни Козловського на друге коло великі. З новим тре­нером і масою нових грав­ців. Амбіції сягнули далеко, і наступного сезону коман­ді будуть поставлені єв­рокубкові завдання. З фі­нансового боку проблем у „Руху“ найближчими рока­ми не передбачається».

«Єдиною альтернативою винниківсьому варіанту для Артема є команда Андрія Засухи (ковалівський „Ко­лос“, за який уже виступає інший ексгравець збірної України, Євген Селезньов. Авт.), що з таким же за­взяттям хотів би бачи­ти його у себе, — веде далі „Динамо Київ Inside“. — Для киянина Мілевського, звіс­но, такий варіант був би у пріоритеті. Якби не слово, дане Козловському».

Як мовиться, немає диму без вогню. П’ять з по­ловиною років тому Григо­рій Козловський загітував до свого клубу іншого ко­лишнього футболіста київ­ського «Динамо», Олексан­дра Алієва, найближчим другом якого є Мілевський. Тоді розмови про це нази­вали плітками. І нині у «Русі» розводять руками. Голо­вний тренер команди Іван Федик сказав журналістам, що нічого не знає про появу Мілевського у «Русі»… Аби цілковито прояснити ситу­ацію, кореспондент «Висо­кого Замку» звернувся до генерального директора ФК «Рух» Ігоря Дедиши­на. Ось його відповідь:

— Розмови про пере­хід Артема Мілевського у «Рух» не відповідають дій­сності. Або, можливо, я чогось не знаю. Для мене це нова інформація. Хоча, може, вона ще не дійшла до мене…

Схожі новини