Передплата 2024 ВЗ

Стало відомо, хто переміг на конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2020"

  • 08.12.2020, 17:55
  • 1 156

У конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт-2020" перемогла минулорічна віцеміс Єлизавета Ястремська

Про це повідомляється на сайті конкурсу.

У зв'язку з пандемією коронавірусу не проводилася масштабна подія, щоб не наражати на небезпеку людей.

«Ми прийняли єдине вірне рішення цього року — відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі, звичному для „Міс Україна Всесвіт“. Титул „Міс Україна Всесвіт-2020“, рішенням голови конкурсу Ганни Філімонової та оргкомітету „Міс Україна Всесвіт“, який підтримав її одноголосно, буде передано „першій віцеміс Україна Всесвіт-2019“, киянці Єлизаветі Ястремській, яка і представить Україну на конкурсі „Міс Всесвіт“ цього року», — сказано в публікації.

Організатори вирішили віддати перемогу Єлизаветі, бо вона активно займається не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і духовним розвитком.

Читайте також: Що «Міс Львів» робила у Москві?

«Сказати, що я неймовірно щаслива — нічого не сказати! Про титул «Міс Україна Всесвіт» я мріяла з дитинства, робила кілька спроб домогтися цієї мрії.

У 2016 році я пройшла у фінал конкурсу, але з особистих причин не змогла взяти участь. Минулого року я знову пройшла у фінал, посіла друге місце і здобула титул «Перша віцеміс Україна Всесвіт-2019″. А в цьому році доля розпорядилася чарівним чином і я отримала титул, про який мріяла все життя», — зізналася Єлизавета.

Що відомо про Єлизавету Ястремську:

  • дівчина народилася в багатодітній родині;
  • володіє кількома іноземними мовами;
  • закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю «Управління персоналом та маркетинг»;
  • працювала моделлю і знялася для кількох відомих журналів.

Схожі новини