Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"На армії та волонтерах тримається захист нашої незалежності", – Порошенко

  • 05.12.2020, 10:36
  • 596

Петро Порошенко привітав волонтерів зі святом та назвав волонтерство винятковим явищем громадянського суспільства

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко привітав волонтерів з їх святом, назвавши волонтерство «одним з унікальних та найбільш виняткових явищ громадянського суспільства».

«У вирішальні для нашої держави часи українці змогли самоорганізуватися, проявити солідарність і виступити проти російської агресії. На армії та волонтерах тримається захист нашої незалежності й наших кордонів. Вас потребують знедолені сім’ї, від вас залежить добробут кожної української родини, адже, окрім постійної загрози зі східних рубежів, пандемія поставила українське суспільство перед новими викликами», — написав він у Фейсбуці.

За словами Порошенка волонтерство потрібне і у боротьбі з пандемією.

«Сьогодні наш фонд і вся наша команда стали волонтерами. Постачаємо захисні костюми, тести, ШВЛи, кисневі концентратори, окуляри, маски, пульсоксиметри. Це — дещо інший напрямок волонтерського руху, але не менш важливий. І тут так само йдеться про захист країни. І ми лише частина цього руху, коли відповідальні та активні громадяни блискавично відреагували на нові виклики», — зазначив Порошенко.

Схожі новини