Передплата 2024 «Добра кухня»

Садовий склав присягу мера Львова

  • 04.12.2020, 14:43
  • 657

Під час урочистого засідання сесії Львівської міської ради у п’ятницю, 4 грудня, Андрій Садовий склав присягу й офіційно став міським головою Львова

Голова Львівської міської ТВК Ігор Сліпецький оголосив під час засідання сесії ЛМР результати виборів міського голови Львова. Він передав Андрію Садовому символічні клеймо, ланцюг, печатку та ключі від історичної брами міста.

Міський голова Львова Андрій Садовий, який вчетверте очолив місто, у своїй урочистій промові подякував львів’янам, які обрали його мером міста, а також спрогнозував найважливіші виклики нової каденції.

«Хочу висловити подяку всім небайдужим львів’янам, які обрали владу міста на наступні п`ять років. Кожна каденція має свої особливості, і я це знаю з власного досвіду. Ця каденція буде каденцією особливих викликів, які стоятимуть перед нами. Передусім нечувана епідемія, яка вводить в транс весь світ, та економічні кризи, до яких вона приводить. Це однозначно турбота про медиків які рятують життя, забезпечення всім», — сказав Садовий.

Читайте також: Чому програв Синютка? Чи радше, чому виграв Садовий?

Він також висловив сподівання на співпрацю з депутатами ЛМР.

«Кожен, хто прийшов служити громаді від кожної партії, мав багато обіцянок. Ми обіцяли навести лад з транспортом в місті, підсилити галузь медицини, ми говорили про порядок в будівельній галузі, і я хочу вірити, що в цій залі ми всі будемо лобістами громадян, а не будівельних компаній», — заявив Садовий.

Під час урочистого засідання міської ради також склали присягу депутати фракцій «Самопомочі» та «Голосу».

Нагадаємо міську раду XVIII скликання сформували депутати п’яти фракцій: «Європейська солідарність» (26 депутатів), «Самопоміч» (17 депутатів), «Голос» (8 депутатів), «Варта» (7 депутатів) та «Свобода» (6 депутатів). Андрій Садовий переміг на виборах міського голови Львова з результатом 62,25% голосів виборців.

Схожі новини