Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Устромив начальниці в око ножиці через борги?

У Житомирі у робочому кабінеті знайшли непритомною директорку приватної стоматологічної клініки

Лежала у калюжі крові, з ока стирчали ножиці. Спершу колеги подумали, що стався нещасний випадок — жінка випадково впала на гострий предмет. Та слідчі відразу запідозрили: стався замах на вбивство.

Директорку відправили до лікарні і госпіталізували у реанімацію — почалася боротьба за її життя. Адже потерпіла мала серйозну травму голови та ока. Тим часом за справу взялися слідчі.

Обстановка свідчила, що жінка сиділа в кабінеті і наносила собі макіяж, — розповіла речниця Головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко. — А потім впала від удару. Що це був замах на убивство, свідчать дії підозрюваного — він зробив усе, щоб позбавити жінку життя.

Як виявилося, у страшному злочині підозрюють працівника клініки, 28-річного стоматолога-ортопеда. Мотив — борги. Кажуть, лікар позичав у директорки гроші на своє весілля, а ще приховував від неї виручку. Як усе відбувалося того дня, поки не відомо, адже своєї вини підозрюваний не визнає. Тим часом знайомі запевняють: у директорки є багато друзів та знайомих, вона людина не конфліктна, мала з усіма колегами приязні стосунки. Усі вболівають за її здоров’я.

Схожі новини