Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Через пандемію знищили сотні іграшок для дорослих

  • 02.12.2020, 16:10
  • 659

Влада Індонезії впевнена, що секс-іграшки серйозно шкодять суспільній моралі і тому підлягають знищенню

В Індонезії партії товарів 18+ регулярно конфіскують і спалюють, ніби це небезпечні наркотичні речовини. Останніми під удар потрапили 442 товари для дорослих, які прибули до Бандунга, столиці провінції Західна Ява. Про це передає ТСН.

Начальник митної служби Двійоно Відодо пояснив, що, незважаючи на заборону влади, люди продовжують замовляти подібну продукцію онлайн і в Індонезії це є прибутковим бізнесом. На прес-конференції він показав низку вилучених секс-іграшок.

В основному товари доставляють з Китаю, де зосереджено 70% світового виробництва секс-іграшок. Китайські компанії підтвердили, що попит на їхню продукцію збільшився вдвічі у першій половині 2020 року. Особливо інтерес до неї зріс у США, Італії, Франції, Новій Зеландії, Австралії, Данії, Великій Британії та Колумбії. Незважаючи на те що влада Індонезії бореться з секс-іграшками від 2015 року, повністю заблокувати їх ввезення у країну не можливо: часто товари для дорослих прибувають не великими партіями, як приватні замовлення, кожне з яких перевірити неможливо.

Схожі новини