Передплата 2024 «Добрий господар»

Одружений «котик» зі «Слуги народу» у ВР згадував із коханкою «вчорашнє»

  • 01.12.2020, 17:30
  • 2 006

Народний депутат від «Слуга народу» Олег Семінський листувався з коханкою під час засідання Верховної Ради

Про це повідомляє «TK Media».

Дівчину звуть Катерина Демченко, але в телефоні нардепа вона підписана як «Черк Нат Сівер».

Демченко у Facebook вказала, що працює в «Тойота Центр Чернiгiв Сiвер-Авто». Компанія з такою ж назвою вказана в декларації Семінського. Автомобiльна компанiя «Сiвер-Авто» належить його дружині Тетяні Бушай. Також Демченко є в списку помічників нардепа.

«Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу», — пише Семінський.

«Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе», — отримує відповідь від «Черк Нат Сівер».

Потім цей же контакт телефонує нардепу в WhatsApp. Він скидає і передзвонює. Висвічується номер. За цим номером в Telegram знаходить контакт Катерини Демченко. Фото у неї в Facebook, в Telegram і в телефоні нардепа під ім'ям «Черк Нат Сівер» збігаються, йдеться в першоджерелі.

Серед іншого абоненти називають один одного «котиками», обговорюють «вчорашнє», а також обмінюються любовними смайлами і компліментами.

В останній публікації на своїй сторінці від 10 жовтня Катерина Демченко просить підтримки на місцевих виборах — вона балотувалася 3-м номером «Слуги народу» в 5-му окрузі Чернігова.

За 3,5 роки існування сторінки Демченко не проявляла політичних амбіцій. На стіні тільки фото з тусовок і відпочинку на природі. Єдиний пост з текстом опублікований 21 вересня в переддень місцевих виборів.

Своє листування нардеп прикривав зверненням іншого народного депутата Скороход в «Енергоатом», що і привернуло увагу журналіста.

Схожі новини