Передплата 2024 «Добре здоров’я»

18-річному ґвалтівнику з Левандівки загрожує до 15 років: справа в суді

  • 01.12.2020, 16:50
  • 1 015

Справу про зґвалтування 11-річного хлопчика на Левандівці скерували до суду, 18-річному львів’янину, якого підозрюють у злочині, загрожує до 15 років тюрми

Слідчі завершили досудове розслідування щодо зґвалтування 11-річного хлопчика на Левандівці та передали справу на розгляд суду. 18-річному львів’янину, якого підозрюють у зґвалтуванні, загрожує до 15 років тюрми. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Зґвалтування трапилось у червні 2020 року на вул. Роксоляни. 11-річний Стратон пішов гуляти з друзями, а коли повернувся додому, то розповів батькам, що його зґвалтували. 18-річний хлопець попросив його допомогти відтягнути мопед у парк. Після цього хлопець зґвалтував дитину у парку.

Читайте також: «Батьки жертви розуміли: якщо мовчатимуть, справу замнуть»

За кілька годин після злочину 18-річного хлопця затримали правоохоронці. З наших джерел відомо, що затриманий у присутності поліцейських зізнався батькам, що саме він зґвалтував 11-річного хлопчика. Після цього батьки заборонили йому говорити і викликали адвоката.

Після затримання 18-річному львів’янину обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Схожі новини