Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Головний Миколай країни сидітиме на Банковій: у Києві відкриють резиденцію святого та ковзанку

  • 01.12.2020, 11:30
  • 671

Біля Офісу президента України на Банковій буде діяти не лише новорічна ковзанка, а й резиденція святого Миколая з каруселлю

Про це Українським Новинам повідомила пресслужба Офісу президента.

«На площі біля Офісу президента України на час новорічних свят працюватиме святковий майданчик для дітей і дорослих „Миколай приймає друзів“. На його території буде розташовуватися каток, карусель, резиденція святого Миколая та святкові фотозони», — йдеться у відповіді на запит агентства.

У резиденції діти зможуть написати й відправити листа святому Миколаю.

Ковзанка, як і минулої зими, буде безкоштовною для всіх охочих. На відміну від минулого року, покататися можна буде не тільки зі своїми ковзанами, а й взявши їх у тимчасове користування на місці безкоштовно.

Відкриття локації відбудеться 19 грудня — у День святого Миколая. Передбачається, що святковий майданчик і фотозона діятимуть весь тиждень без вихідних з 10:00 до 21:00 і пропрацюють всю зиму.

«Локація буде працювати з дотриманням всіх необхідних в умовах карантину заходів — обов'язковий масковий режим, оснащення дезінфекторами. Кількість відвідувачів на майданчику буде регулюватися при вході», — повідомила пресслужба Офісу президента.

У разі введення локдауну рішення про роботу майданчика буде прийнято з урахуванням карантинних обмежень.

Схожі новини