Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під час локдауну транспорт обмежувати не будуть, - міністр Криклій

  • 01.12.2020, 10:50
  • 644

У Мінінфраструктури стверджують, що під час консультацій щодо введення локдауну обмеження транспорту не розглядається. Фінальних дат введення жорсткого карантину поки немає

Про це в ефірі «Сніданку з 1+1» розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає ТСН.

«Навіть в тих країнах, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишався працювати. Це артерія в першу чергу для економіки. Інакше важко ділову активність підтримувати. Я буду наполягати, щоб транспорт залишався робочим», — сказав Криклій.

Він уточнив, що не планується обмежувати будь-який транспорт: міські, внутрішньообласні, міжміські перевезення і залізниця будуть працювати. Внутрішні перельоти скасовувати не будуть. Щодо міжнародного авіасполучення, то слід враховувати ситуацію в іншій країні.

«Окремі випадки можливі, але вони не розглядалися. Тривають консультації щодо запровадження більш жорсткого карантину, але фінальних дат немає», — підкреслив Криклій.

Він також додав, що потрібно виходити з раціонального підходу і люди будуть пересуватися на громадському транспорті в основному з бізнес-потреб.

Схожі новини