Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Я вже звик, що немає частини кістки": Балух розповів про свою реабілітацію після коми

  • 30.11.2020, 11:32
  • 581

Після виписки з реанімації Володимир Балух проходить процедури. Він заявив, що йде на поправку, проте скаржиться на головний біль від навантажень

Про це ексбранець Кремля Володимир Балух розповів в інтерв’ю «Цензор.НЕТ».

У клініці, де ексбранець Кремля Володимиром Балух проходить реабілітацію, з дозволу медиків журналісти поспілкувались з ним через скло з метою дотримання протиепідемічних заходів.

Балух має впадину на правій частині черепа після операцій та видалення 120-мм. гематоми, проте його пам’ять збереглась. Крім того, він говорить, читає, ходить та проходить курс реабілітації.

«Мене тут дуже пресують. У будні з ранку до вечора я зайнятий. На тренажерах ходжу по п’ять км., потім на велосипеді проїжджаю по 22 км. У мене таке відчуття, що мене готують до Олімпійських ігор. Тільки у вихідні дають спокій», — сказав Балух.

Читайте також: Напад на політв’язня Балуха: деталі та реакції

Чоловік підкреслив, що після того, як він прийшов до тями у реанімації, у нього на деякий час зникли смакові відчуття. За його словами, він «страшенно здивувався», коли дізнався, що пролежав у комі понад місяць.

«Я вже звик до того, що немає частини кістки. Спокійно торкаюся голови, мию… Час від часу ввечері мене турбує головний біль. Але я цілий день себе навантажую. Може, це з цим пов’язано. Та й погода змінюється. Досить відпочити, полежати — і біль проходить», — пояснив Балух.

Схожі новини