Передплата 2024 «Добрий господар»

У Марганці під час пожежі загинуло двоє дітей

  • 29.11.2020, 10:35
  • 590

Пізно ввечері у суботу, 28 листопада 2020 року, у місті Марганці Дніпропетровської області, сталася пожежа в багатоповерховому будинку, внаслідок якої втратили життя двоє дітей - одного та чотирьох років

Повідомлення про те, що з однієї з квартир багатоповерхівки, розташованої на вулиці Перспективній міста Марганець, йде дим, надійшло до рятувальників о 22:44, розповідає Еспресо. TV з посиланням на ДСНС.

За вказаною адресою направлені відділення 33-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у двокімнатній квартирі, розташованій на п’ятому поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Всередині помешкання перебували жінка та двоє маленьких дітей.

Рятувальники на руках винесли з оселі, охопленої вогнем, хлопчика, 2019 року народження, та дівчинку, 2016 року народження. Мати вийшла самостійно.

Читайте також: У львівській дев'ятиповерхівці трапилась пожежа

Постраждалих дітей передали співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації. На жаль, вони померли у лікарні.

Пожежу локалізовано о 23:15 та ліквідовано о 23:37. Вогнем пошкоджено домашнє майно в коридорі квартири на площі 6 кв.м.

До гасіння займання залучено було 6 осіб особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Схожі новини