Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чотири знаки зодіаку розбагатіють у грудні

  • 28.11.2020, 20:10
  • 973

Астрологи зробили прогноз і розповіли, яким знакам зодіаку пощастить у фінансовому плані

Енергії нинішнього грудня відсунуть на другий план матеріальні питання і викличуть інтерес до моральних засад і духовних знань і практик. На щастя, це не означає, що ми збайдужіємо до фінансів і не будемо отримувати прибуток, який особливо важливий і необхідний у передсвятковий і святковий період. Тож які знаки зможуть розбагатіти в грудні, за версією астрологів, передає ТСН.

Овен (21.03 — 20.04)

Овни можуть розраховувати на солідний прибуток, правда, їм доведеться його почекати. Виплати, яких вони очікують, швидше за все, відбудуться ближче до кінця місяця — в останній його декаді. Саме в цей час представникам знака можуть нарахувати тринадцяту зарплату, виплатити запізнілі гонорари або повернути давній, забутий борг. Неважко припустити, що вони відразу ж побіжать магазинами у пошуках подарунків для близьких друзів і рідних людей. Зірки настійливо радять їм не скупитися, але й не витрачати весь вміст гаманця або картки — важливо пам'ятати, що до наступних виплат їм ще треба дожити.

Стрілець (23.11 — 21.12)

До Стрільців гроші прийдуть за допомогою нової роботи або підробітку, яку їм запропонують у цей час. У першому випадку доведеться потрудитися, щоб справити хороше враження на нове керівництво і колег, у другому — необхідно буде знайти додатковий час, щоб виконати всі завдання, які дасть побічний роботодавець. Але й результат, попри всі можливі в такому разі труднощі, виявиться більш ніж вагомим — настільки, що багато представників знаку зможуть дозволити собі велике придбання, про яке вони давно мріяли, — наприклад, автомобіль.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водолії будуть зобов'язані прибутком, яку вони можуть отримати в цьому місяці, тільки власним завзятості й наполегливості. Річ в тім, що на початку місяця вони можуть відчувати деякі проблеми з фінансами, що не сприятиме передсвятковому настрою. Але потім, узявши себе в руки, активізують роботу над проєктом, яким займаються, або візьмуть кілька додаткових замовлень і в результаті зароблять навіть набагато більше, ніж їм потрібно. Втім, можна не турбуватися за представників знака — вони знайдуть, куди витратити заслужено належні їм кошти.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби з великою часткою ймовірності проведуть вдалу фінансову операцію, яка принесе швидкі та солідні дивіденди. Так, вони можуть відкрити депозит на супервигідних умовах, укласти прибутковий договір і навіть зіграти на біржі. Неважливо, яким чином вони отримають гроші, головне, що більш ніж приємна сума прикрасить їхній банківський рахунок. Зірки настійно рекомендують представникам знака не витрачати отримані кошти, а відповідно до твердження про те, що гроші повинні працювати, пустити їх в роботу. Таким чином прибуток приноситиме ще більший дохід без будь-яких проблем з боку самих Риб.

Схожі новини