Передплата 2024 ВЗ

Відомого в Україні фотографа запідозрили у розбещенні неповнолітніх дівчаток

  • 26.11.2020, 15:35
  • 997

На Київщині оперативники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі співробітниками Слідчого управління поліції Київської області зупинили злочинну діяльність українського фотографа Олександра Ктиторчука

Про це пишуть на сайті МВС.

56-річний чоловік, який зареєстрований у місті Вишневе, розбещував неповнолітніх дівчат в автомобілі. Зокрема, 15-річну киянку, яку він привіз з Обухівщини.

Крім того, чоловік протягом декількох років розбещував 17-річну дівчину та інших невстановлених молодих дівчат на території Києва та Обухівщини.

Читайте також: Зґвалтування 12-річного хлопчика: львівська поліція схопила ймовірного педофіла

Так, за місцем роботи й у столичній квартирі, яку він знімав разом зі співмешканкою, працівники поліції провели три обшуки, де виявили та вилучили як речові докази ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які надалі будуть направлені на експертизу. Також вилучено автомобіль його цивільної дружини.

За фактом розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 156 Кримінального кодексу України. Йому загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Хто такий Олександр Ктиторчук?

Ктиторчук народився 27 липня 1964 року в Бердичеві Житомирської області. Він викладає в Київській школі фотографії.

На сайті фотошколи зазначається, що один з його улюблених жанрів — ню-фотографія.

Олександр співпрацює з багатьма топовими українськими зірками, а також бере участь у популярних шоу-програмах на телебаченні.

Схожі новини