Передплата 2024 ВЗ

У Словаччині та Польщі стались смертельні ДТП за участю українців (фото)

  • 23.11.2020, 17:30
  • 969

В Польщі загинули двоє українців, у Словаччині, ймовірно, водій заснув за кермом

У Лодзькому воєводстві в Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинули двоє українців. Про це передає Еспресо.

Неподалік села Бабськ у Польщі автомобіль Mersedes, у якому перебували двоє громадян України, з невідомих причин звернув з дороги, протаранив захисний бар'єр і перекинувся.

Внаслідок ДТП 39-річний водій загинув на місці. А 38-річного пасажира намагалися врятувати медики по прибуттю, однак він помер.

У поліції зауважили, що ймовірною причиною смертельної аварії могла стати мокра та слизька дорога й перевищення безпечної швидкості руху. Наразі усі причини та обставини ДТП встановлюються.

У Словаччині сталася ДТП за участю українського водія, внаслідок якої загинули та постраждали люди.

Про це у Facebook повідомила поліція Нітранського краю. Інцидент стався вранці 23 листопада на швидкісній трасі R1 біля заправки Тековське Нємце.

Український водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, ймовірно, заснув за кермом і врізався у вантажівку Iveco, яка рухалася перед ним.

У ДТП загинула 62-річна пасажирка мікроавтобуса, а водій і ще один пасажир отримали травми. Їх госпіталізували до медичного закладу.

Обидва водії пройшли тест на алкоголь, який показав негативний результат.

Обставини і ступінь провини учасників ДТП розслідуються дорожньою поліцією як злочин, що спричинив смерть і тілесні ушкодження.

Схожі новини