Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліція оштрафувала похоронне бюро за роботу у вихідні

  • 22.11.2020, 17:35
  • 946

У Калуші поліція склала протокол на ритуальну службу "Скорбота" через роботу у карантин вихідного дня. Зокрема, оштрафувати намагалися крамницю "Реквієм. Ритуальний Дім", який належить цьому похоронному бюро

Про це в соцмережі з іронією повідомив власник бюро Юрій Кузь.

«Люди, я вас прошу не помирайте на вихідних.)) Дочекайтесь понеділка…», — йдеться у дописі.

Щоправда, після розголосу у соцмережах, бюро у поліції вирішили все ж не штрафувати. Власник бюро згодом висловив вдячність новому начальнику Калуського відділу поліції за оперативне реагування.

«Дякую начальнику поліції Калущини Андрію Кушику за оперативне втручання та допомогу у вирішенні непорозуміння», — йдеться у дописі.

Читайте також: Підсумки суботи: львівська поліція закрила 248 закладів громадського харчування

Нагадаємо, уряд 11 листопада запровадив в Україні карантин вихідного дня. Під час карантину вихідного дня заборонено працювати непродовольчим магазинам і ринкам, закладам харчування, культури і розваг, а також закладам з надання низки послуг. Проти такого рішення уряду виступила влада кількох міст, а також представники бізнесу, які через такі заходи зазнаватимуть збитків.

Понад 1,3 тис. закладів в Україні порушили карантин вихідного дня у перший день початку його дії. Своєю чергою влада Львова оскаржуватиме в судах штрафи, які поліція наклала на львівських підприємців за недотримання карантину на вихідні.

Схожі новини