Передплата 2024 «Добрий господар»

У Слов'янську люди знімкуються біля виборчих урн заради iPhone 12

  • 22.11.2020, 13:55
  • 611

У Слов’янську, що на Донеччині, триває 2 тур голосування за кандидатів на посаду мера міста. Спостерігачі від ранку фіксують, як на дільницях виборці фотографуються з урнами. Річ у тім, що напередодні місцева громадська організація оголосила конкурс, переможець якого може виграти iPhone 12

Мешканцям Слов’янська необхідно взяти участь у голосуванні та зробити селфі біля скриньок. Фото слід робити без бюлетеня, а також розмістити його у соцмережах із хештегом #Славянсквыбирает. Охочих виграти iPhone на дільницях у Слов’янську фіксують від самого ранку. Про це пише громадянська мережа ОПОРА.

Читайте також: Другий тур місцевих виборів: порушення почалися ще до відкриття дільниць

Конкурс проводить ГО «Платформа Ініціатив «Теплиця». За рішенням організаторів, у конкурсі беруть участь мешканці міста віком від 18 до 45 років, вікові обмеження пояснюють необхідністю підняття активності участі у виборах саме категорії молоді.

Розіграш призів, головним з яких є новенький iPhone, проведуть 23 листопада. Спостерігачі на дільницях та у соцмережах фіксують охочих сфотографуватися біля скриньок.

Схожі новини