Передплата 2024 «Добра кухня»

Назвали продукти-енергетики для підтримання бадьорості

  • 21.11.2020, 20:15
  • 1 082

Для успішної життєдіяльності нам потрібна енергія. Комусь менше, комусь більше, проте вона потрібна абсолютно всім

Ранок у Великому Місті поділиться з тобою секретом, що потрібно їсти, щоб наситити організм енергією.

Вівсянка

Недарма вівсянку рекомендують їсти зранку, адже вона є відмінним джерелом енергії. Каша містить у своєму складі велику кількість клітковини та вуглеводів.

Також варто пам’ятати, що найкориснішою буде та вівсянка, яку потрібно варити близько 20 хвилин, а не та, яку потрібно запарювати.

Чорний шоколад

Шоколад — це не лише смачно, а й дуже корисно. Він допомагає підтримувати здоровий стан наших судин, а також попереджує запалення, завдяки флавоноїдам, що входять до його складу. А жири, які є в чорному шоколаді, не впливають на рівень холестерину. Цей продукт не лише додасть тобі енергії, а й знизить рівень кортизолу — гормону стресу.

Зелений чай

Зелений чай є чудовим замінником кави. До того ж, ще напрочуд корисним. Завдяки антиоксидантам, він добре впливає на серцево-судинну систему, покращує настрій та тримає наш організм у тонусі, знімаючи втому.

Мигдаль

Мигдаль — потужне джерело вітаміну Е. Цей надзвичайно корисний продукт, не лише живить нашу шкіру та захищає її від сонця, але й знижує ризик онкологічних захворювань. А ще — попереджає коливання рівню цукру та інсуліну в крові.

Мигдаль — це саме той горішок, який підживлює нас енергією, оскільки до його складу входять клітковина, білок та корисні жири.

Яйця

Велика кількість білків, вітамінів, корисних жирів та антиоксидантів містяться також у яйцях, що робить їх незамінними у раціоні. Як стверджують вчені, цей продукт бадьорить та підвищує рівень концентрації, тому радимо смакувати вареними яйцями перед мозковим штурмом на роботі чи навчанні.

От і все! Тепер ти знаєш, що їсти, щоб завжди відчувати себе здоровим та повним сил.

Схожі новини