Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти сім разів порушили перемир'я на Донбасі

  • 21.11.2020, 08:15
  • 466

Упродовж минулої доби, 20 листопада 2020 року, у смугах відповідальності розміщених на Донбасі українських бригад зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7:00 суботи, 21 листопада 2020 року.

«Так, у районі населеного пункту Шуми ворог застосував стрілецьку зброю, а неподалік Кам’янки, Водяного, Піщевика, Павлопіля та Авдіївки — стрілецьку зброю та гранатомети різних систем», — зазначається у повідомленні.

Також, з боку тимчасово окупованої Ужівки у напрямку Водяного, окупанти здійснили дистанційне мінування позицій наших військ використовуючи заборонені міни ПОМ-2.

Протипіхотні міни ПОМ-2 не можна використовувати під час ведення бойових дій згідно із Оттавською конвенцією від 1999 року, якою передбачена заборона мін натяжної, фугасної та осколкової дії, а також встановлених у некерованому варіанті.

Відповідно до офіційних даних пресслужби ООС, бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об’єднаних сил у п'ятницю, 20 листопада, не було.

Схожі новини