Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рада повинна негайно врегулювати питання ФОП та е-декларування, - Геращенко

  • 18.11.2020, 18:24
  • 665

«Європейська Солідарність» вимагає терміново провести позачергове засідання Верховної Ради і врегулювати питання ФОПів та антикорупційного законодавства

Це у Facebook підтвердила співголова фракції Ірина Геращенко.

«Європейська Солідарність» вимагає проведення позачергової сесії з вичерпним переліком питань: вирішення проблем ФОП, конституційної кризи і ухвалення законів, що стосуються е-декларування. Сподіваємося, нам видадуть підписні листи і колеги з інших фракцій підтримають цей порядок денний. Справедливо, якщо в цей день поставимо й питання звільнення Гетманцева з керівника комітету. Відповідні постанови зареєстровані, ми їх підписали. Ми навіть готові зібратися на цю сесію у вихідний день. Попри карантин", — пише Ірина Геращенко.

Геращенко зауважила, що у Зеленського і його монобільшості бракує політичної волі для повернення антикорупційних норм.

«Три тижні тому в ефірі телеканалу він грозив КС і ВР розпуском, розгоном, карами небесними, а потім десь скулився і зник. У Верховній Раді створили робочі групи для напрацювання нових законів із е-декларуванню, хоч 15 законопроєктів вже зареєстровано — бери і ухвалюй найбільш адекватний. Так само і з ФОП — проблему заговорили, людей кинули, але створили чергову робочу групу», — зауважує співголова фракції.

«Зелений шалений принтер зламався і нічого доброго не продукує. Питання виключно в політичній волі, і не потрібно чекати грудня, МВФ, кінця світу, аби допомогти малому бізнесу чи повернути відповідальність за недостовірне декларування», — резюмує Ірина Геращенко.

Схожі новини