Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наче осіннє листя, у центрі Розвадова кружляли... гроші (фото)

Злочинці-гастролери підірвали сільський банкомат

Любителі легкої наживи все частіше перекочовують у села. У Розвадові, що на півдорозі між Львовом і Стриєм, об’єктом нічного грабунку вони обрали банкомат, вмонтований у приміщення сільської ради.

Сигнал тривоги із місця злочину надійшов у поліцію о 5.28. Незабаром правоохоронці із райцентру Миколаєва були вже на місці. Перед будівлею лежали вирвані вибухом важкі броньовані двері, «розкуроченим» був банкомат. Біля його уламків на землі валялися купюри, яких крадії у поспіху не встигли забрати.

Чимало розвадівців того ранку чули сильний вибух. Інстинктивно кинулися до своїх котелень, комірок, підвалів, де встановлено котли опалення — переживали, що вийшла з ладу опалювальна апаратура. Лише коли почули звуки поліцейської сирени, зрозуміли, де сталася «НП».

Наслідки роботи “гастролерів” у Розвадові. Фото: Гал інфо
Наслідки роботи “гастролерів” у Розвадові. Фото: Гал інфо

За інформацією джерел «ВЗ», сума викрадених коштів могла сягнути 400 тисяч грн. Ще приблизно 40 тисяч гривень, які крадії не встигли позбирати, валялися на землі. За однією із версій, бандити пробували, але не змогли виламати вхідні двері. Тоді у вічко банкомата, звідки клієнти отримують готівку, запустили газ, підпалили його — і банкомат вибухнув…

Поліція просить про співпрацю мимовільних очевидців події. Думається, деяку інформацію можна буде отримати із камер відеоспостереження, які працюють на обох в’їздах-виїздах у Розвадів. За почерком злодіяння фахівці припускають, що грабіж — справа рук професіоналів, так званих гастролерів.

«Цей банкомат на прохання жителів нашої громади ми встановили два роки тому у вересні, — розповів кореспонденту «Високого Замку» голова Розвадівської сільської громади Роман Сидор. — Людям було зручно. У нас знімали гроші жителі сусідніх Верині, Крупська, Надітичів, Устя. Тепер люди запитують мене, коли банкомат запрацює знову. В «Ощадбанку» пообіцяли поставити новий апарат.

Схожі новини