Передплата 2024 «Добра кухня»

МОЗ закликає підприємців "знайти додаткові види доходу" на час карантину

  • 16.11.2020, 12:50
  • 660

Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак порадила підприємцям у вимушеному простої через карантин вихідного дня "шукати додаткові джерела доходу", а також йти працювати в лікарні

Про це Ірина Микичак сказала під час брифінгу, передає Еспресо.TV.

«Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне», — заявила Микичак.

Так, Микичак запропонувала малому бізнесу «перетворювати проблеми у нові можливості, як це роками роблять медики у поліклініках, не маючи ресурсу з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину.

Крім того, за її словами тимчасові робочі місця для підприємців у вимушеному простої готові надати лікарні. Вона зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують «сильних і здорових робочих рук» — економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробів тощо.

«Приходьте в лікарні. Ми маємо можливість прийняти на роботу кожного. Допоможіть медицині рятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких», — закликала Микичак.

Схожі новини