Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Підсумки суботи: львівська поліція закрила 248 закладів громадського харчування

  • 14.11.2020, 21:15
  • 860

Загалом у Львові та в області працює 112 рейдових груп - правоохоронці виявляють та реагують на усі повідомлення про порушення карантину, проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу з громадянами та керівниками суб’єктів господарської діяльності

Від початку доби, 14 листопада, станом на 18.00 поліцейські Львівщини припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмежень «карантину вихідного дня», запроваджених урядом України.

На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адміністративних протоколів за ст. 44−3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Поліція vs підприємці: на «Галицькому перехресті» спалахнув перший конфлікт

Санкція статті передбачає покарання — штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів громадян та на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Львівщини вкотре закликає громадян та керівників суб’єктів господарської діяльності суворо дотримуватись карантинних заходів.

Схожі новини