Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Плакав і картався: таксисту, що влаштував смертельну ДТП у Києві, винесли вирок

  • 14.11.2020, 17:35
  • 986

Шевченківський суд Києва відправив під варту на два місяці водія таксі, який збив людей на зупинці на Окружній, унаслідок чого загинули двоє жінок

Про це повідомляє «Суспільне».

Під час засідання 23-річний таксист почав плакати й сказав, що всю ніч працював у таксі, а наркотиків не вживав. Він також додав, що перед аварією хотів перелаштуватися з четвертого ряду в другий, але не побачив автомобіль попереду.

«Які небезпечні маневри, я перелаштовувався. Я знаю, що винний. Я нікуди не летів, я їхав 70−80 км», — додав він.

Захист просив для нього домашній арешт, а сам хлопець заявив, що хоче надати фінансову підтримку родичам померлих жінок.

«Що я можу сказати? Два життя, все. Я більше нічого не можу вам сказати. Я себе за це картаю, за два життя. Така ситуація сталася», — сказав він в суді.

Як стало відомо, батьків у підозрюваного немає, він прописаний у тітки. За даними прокуратури, раніше він вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Читайте також: У Києві автівка влетіла у кіоск: відео жахливого зіткнення

Нагадаємо, страшна ДТП сталася на зупинці на Окружній, навпроти Електронмашу, зранку у п'ятницю, 13 листопада. Водій таксі Uber маневрував між смугами, не впорався з кермуванням і влетів у зупинку, внаслідок чого загинули дві жінки, а двоє потерпілих опинилися в лікарні з тяжкими травмами.

Таксист не постраждав, але коли він спілкувався з поліцією, то дуже плакав. У соцмережах водій хизувався, як порушує швидкісний режим.

Схожі новини