Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові водій на переході збив 11-річного хлопчика та його 17-річну сестру

  • 13.11.2020, 13:55
  • 753

У Львові 12 листопада водій "Таврії" збив двох людей на пішохідному переході. Чоловік втік з місця ДТП. Тепер його шукають правоохоронці

Аварія трапилась близько 17:40 на перехресті вулиць Лінкольна та Миколайчука. Діти переходили дорогу на зелений сигнал світлофора, коли водій наїхав на них. Про це у фейсбуці повідомила пресслужба поліції Львівщини.

11-річний хлопчик разом зі своєю 17-річною сестрою переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. Водій «Таврії» не пригальмував, коли побачив дітей, та наїхав на них. Чоловік втік з місця аварії, не зупиняючись.

ДТП потрапило на камери відеоспостереження. На відео видно, як чоловік збив дітей. Після аварії дівчина встала та побігла на допомогу своєму брату. Внаслідок ДТП хлопчик отримав перелом ключиці. Його відвезли до лікарні.

Читайте також: У Києві автівка влетіла у кіоск: відео жахливого зіткнення

Поліція поки не має інформації щодо водія, який збив дітей на пішохідному переході. Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке передбачене санкцією статті, — до 3 років умовного ув'язнення з позбавленням права керувати автомобілем терміном до 3 років.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини аварії та особу водія-втікача.

Схожі новини